Gdy nagram to wrzucę to na forum...
piotrek_jetta, trzymam kciuki
Chętnie, pytanie ile to będzie kosztowało bo ten mój niemiecko-meksykański cud techniki powoli zaczyna przypominać skarbonke bez dna - już ponad 1000 zł wydałem na diagnozowanie problemu w nowym samochodzie, który jest na gwarancji i de facto producent powinien to chyba finansowaćseba244 pisze:Każdy pomysł jest dobry można spróbować.
piotrek_jetta, może przyjedziesz kiedyś na spotkanie i zobaczymy......
Zamierzam od producenta zażądać zwrotu kosztów bo tak naprawdę wydałem te pieniądze w celu udowodnienia ASO, że popełnili błędy i de facto udowodniłem.aki pisze:defakto producent aby wyjść z twarzą z tej sprawy powinien wrócić ci kasę za badania i zaproponować nowy samochód z mega rabatem, np. NOWY TOURAN
Nie mi nie wiadomo, aby kiedykolwiek G85 było adaptowane. Problem w tym, że ASO nie posiada dokumentacji z żadnej wizyty więc nie mam nawet jak tego sprawdzićMuti pisze:Wpadłem na ten pomysł,bo piszesz,że 100 razy Ci ustawiali zbieżność,a nic nie napisałeś o adaptacji g85 po tym.
Zweryfikuje to jutro.Muti pisze:Jeszcze mam taki małe testo/pytanie.
Czy jak jedziesz dłuższy czas cały czas kontrując kierownicą w lewo,to po puszczeniu kiery przez kilka sekund auto jedzie prosto i dopiero po chwili zaczyna skręcać? Na filmie tak to wyglądało,tylko nie wiem jak długo jechałeś kontrując.