Zmiana mocy wspomagania kierownicy

Zawieszenie, koła, podwozie, układ kierowniczy, hamulce, opony itp.
MadReaper
Użytkownik
Auto:: 1,9 105KM
Imię:: Łukasz
Podziękował: 9 razy
Otrzymał podziękowań: 4 razy

Zmiana mocy wspomagania kierownicy

Post autor: MadReaper »

Cześć czy w turanie 2004 rok 1.9 105km bkc jest możliwość zmiany mocy wspomagania kierownicy?
Zaglądałem w kanał 44 ale funkcję dwie które były prawdopodobnie umożliwiały zmianę są niedostępne może trzeba jakoś aktywować może muszę mieć większe uprawnienia, podpowiedzcie mi proszę czy da się to zrobić
Awatar użytkownika
jeżu
Władca postów
Auto:: PB8
Imię:: Tomek
Podziękował: 214 razy
Otrzymał podziękowań: 678 razy

Re: Zmiana mocy wspomagania kierownicy

Post autor: jeżu »

@paniejanie przestań wklejać te gotowce z AI tylko napisz koledze ze jak jest zablokowany dostęp do kanału adaptacyjnego to pozostaje wgrać tylko odpowiednie soft i charakterystykę wspomagania do magla lub najlepiej wymienić magiel na "nowszy" typ. Tam masz wtedy więcej możliwości.
Awatar użytkownika
spacewalker
Władca postów
Auto:: 1T1 CFGC 184KM 420Nm
Imię:: Marcin
Podziękował: 116 razy
Otrzymał podziękowań: 697 razy

Post autor: spacewalker »

2004 to to miał? tam jest taki magiel 1 gen ..... one bardzo szybko zostały wycofane
Awatar użytkownika
Dziadek13
Specjalista
Auto:: Touran '04 1.9TDI AVQ
Imię:: Jorg
Podziękował: 12 razy
Otrzymał podziękowań: 67 razy

Post autor: Dziadek13 »

Ja mam 1.9 TDI 100KM kod silnika AVQ 2004 i mam aktywną funkcje regulacji wspomagania bez wgrywania zmiany softu, tak jest od orginału, maglownica nie była jeszcze wymieniana, auto rodzinne na dożywociu u mnie.

Zmiana natężenia siły układu wspomagania.

logujemy się do sterownika 44-Wspomaganie, następnie w Adaptacje - 10, w kanale 01 mamy możliwość do
zaadaptowania 15 pozycji siły wspomagania, kilka pozycji normal, kilka MPV, tryb Sportowy, GTI, użytkownik - 1,2 itp.../ dalej wpisujemy nową wartość od 1 do 15 klikamy Testuj a następnie zapisujemy, standardowo jest 1 jako normal 1.

Obrazek
ODPOWIEDZ