Przed zakupem Przyszowice
- spacewalker
- Władca postów
- Auto:: 1T1 CFGC 184KM 420Nm
- Imię:: Marcin
- Podziękował: 117 razy
- Otrzymał podziękowań: 697 razy
Dolkadnie tak, zobacz czy są na słupkach bocznych. Bład spalonej zarówki, ciekawe po czym, pewnie któras nie dziala, warto by sprawdzic VAG-iem spryski w zderzaku itp.
Włacznik świateł strasznie zciurany, moze i ma 230 tys km.
Obudowa migacza w lusterku nie zchodzi się dobrze, tam gdzie zrobił mu zdjęcie.
Włacznik świateł strasznie zciurany, moze i ma 230 tys km.
Obudowa migacza w lusterku nie zchodzi się dobrze, tam gdzie zrobił mu zdjęcie.
-
august
- Początkujący
- Auto:: Touran
- Imię::
- Podziękował: 1 raz
Byłem na komputerze i wyszło ok ale błędu żarówki nie da się usunąć( wszystkie działają) jest błąd typu przekaźnik pompy paliwowej oraz spryskiwaczy reflektorów! co cokolwiek to znaczy;) próbowałem spryskać szyby i spryskiwacze refl. się nie uruchomiły? hmmm mechanicy powiedzieli ze może to ten przekaźnik ale nie koniecznie..
Acha i w Niemczech był jeden właściciel 48 rocznik. serwis był tylko po 30 tyś a potem z maja jest zaświadczenie o zgodności przebiegu samochodu, że wymieniony olej, i rozrząd za 20 tyś do wymiany ma być.
Acha i w Niemczech był jeden właściciel 48 rocznik. serwis był tylko po 30 tyś a potem z maja jest zaświadczenie o zgodności przebiegu samochodu, że wymieniony olej, i rozrząd za 20 tyś do wymiany ma być.
Ostatnio zmieniony pn sie 08, 2011 19:29 przez august, łącznie zmieniany 1 raz.
- spacewalker
- Władca postów
- Dodi
- Władca postów
- Auto:: Sharan 7N CFGB
- Imię:: Paweł
- Podziękował: 29 razy
- Otrzymał podziękowań: 58 razy
swierzo sprowadzony a zaswiadczenie o przebiegu ma z maja??? tzn ze albo tak długo sprzedaje i nie ma chetnych, albo sprowadził w maju było walone i przez ten czas go robił ( dlaczego nie ma naklejek na pasie? nie pytałes?) ogolnie samochod ładny ale ta przeszłosc lekko "szemrana"...
hmm... skoro serwisowany tylko do 30 tys to skad wiedza ile ma autentycznie przebiegu???
hmm... skoro serwisowany tylko do 30 tys to skad wiedza ile ma autentycznie przebiegu???
- spacewalker
- Władca postów
Pas ma naklejki o Webasto (dogrzewacz, ogrzewanie - nie wazne) , ustwieniach lamp itp. Kupując nowy pas - np po dzwonie, trzeba te naklejki dokupic osobno..... Pooglądaj sobie jakies Tourany i zobaczysz. Serwisowany do 30tys, to ma jedną wlepe w ksiazce, zobacz czy nry stron się zgadzają, czy nie była pruta ksiązka i przełozyli nowe kartki z innej.
-
august
- Początkujący
- Auto:: Touran
- Imię::
- Podziękował: 1 raz
teraz już wiem o co chodzi;) faktycznie ni ma nic... Jutro podjadę z rana i obejrzę sobie dokładnie książkę itp.. I jeszcze jedno pytanie- czy jest możliwe że na Vag-u wyskoczył błąd halogena prawego i lewego, a samochód nie posiada tak owych. dwa Spryskiwacze reflektorów też nie działają. tzn nie działały jak sprawdzałem i powiedzieli mi ze to się nie załącza za każdym sprysknięciem szyby. Teraz mam wątpliwości co do auta;(
- spacewalker
- Władca postów
Spryskiwacze mozna przekodowac. Załaczają się co 4 spryskanie szyb albo po okreslonym czasie. Mozna zakodowac czas po jakim mają się włączyc jak i czas na jaki mają się włączyc. Ja to wyłaczyłem bo w lato to szkoda plynu. Halogeny - sprawdz jaki jest włącznik świateł, czy na 2 przeciwmgielne (tylne + przednie, czy na jedno - tylne). Jak na 2 a z przodu nie ma , no to źle zrobili myk,
- Dodi
- Władca postów
- Auto:: Sharan 7N CFGB
- Imię:: Paweł
- Podziękował: 29 razy
- Otrzymał podziękowań: 58 razy
tak jest mozliwe jak samochód był walony przodem i z oszczednosci nie załozyli mu halogenów, ktróre były w orginale wczesniejaugust pisze:I jeszcze jedno pytanie- czy jest możliwe że na Vag-u wyskoczył błąd halogena prawego i lewego, a samochód nie posiada tak owych. dwa Spryskiwacze reflektorów też nie działają. tzn nie działały jak sprawdzałem i powiedzieli mi ze to się nie załącza za każdym sprysknięciem szyby
ciekawe czy ona wogole ma te spryskiwacze???
to wszystko tłumaczyłoby tez kontrolke od zarowek