Teraz pracuję nad projektem płytki do TOURANA po pierwszym lifcie, udało mi się kupić na allegro za grosze atrapę, którą pociąłem do przymiarów i jak zrobię do końca próbkę to mi znajomy inżynier z czarnego TOURANA wykona rysunek techniczny z naniesionymi wymiarami. przyznam to trudniejszy projekt bo blaszki pionowe są przekoszone w inną stronę z prawej strony atrapy a z lewej strony w drugą, także płytka robiona będzie na stronę od kierowcy ( w pierwszym TOURANIE płytkę można dać w dowolnym miejscu atrapy)
Chciałem pomyśleć potem o tym najnowszym TOURANIE ale na allegro nawiedzeni chcieli około 100zł za połamaną atrapę- paranoja przecież nikt jej nie założy a na mojego e-maila z niższą ceną nie odpowiedzieli, dlatego koledzy pomóżcie szukam nawet takiego na szrot niekompletnego- połówka od strony kierowcy tak jak w załączonym zdjęciu jest kawałek atrapy po lifcie
[ Dodano: Sob Paź 05, 2013 01:06 ]
hubert222 pisze:To poprosze o info jak cosik bedzie zrobione

na pewno
OK Hubert dam znać, na pewno nie zapomnę
[ Dodano: Sob Paź 05, 2013 01:57 ]
niko02 pisze:LYJO Malowałeś jakimś bezbarwnym? U Ciebie dużo chromu na grillu ale i tak dobrze widać. U mnie cały czarny z przodu, więc pewnie będą trochę lepiej biły po oczach.
Marek uważasz, że trzeba tą blaszkę jeszcze zabezpieczać? Czu, ona jest pokryta?
błaszka jest z twardszego stopu aluminium także nie zardzewieje, nie wiem czy ten stop sniedzieje, zapytam frezera