... tak jak piszesz update radio, nie softu, bo od softu 'bajtów' nie przybędziejeżu pisze:Marek chyba pozostaje update radio bo wszystko inne Marcin ma sprawdzone...

... tak jak piszesz update radio, nie softu, bo od softu 'bajtów' nie przybędziejeżu pisze:Marek chyba pozostaje update radio bo wszystko inne Marcin ma sprawdzone...
Adaptacjach radia, czy modułu ops?jeżu pisze:W adaptacjach jest możliwość wyłączenia przy jakiej prędkości OPS znika z radia ale czemu przestaje działać zaraz po wyrzuceniu wstecznego?
... pokombinuj właśnie z tymi ustawieniamipoldiver pisze:...Jest jeszcze opcja sposobu wyświetlania - jak zwykły parktronik, OPS, widok z kamery i automatyczny.
Z radia oczywiście znika też od razu po wyłączeniu wstecznego
Czy ktoś mi powie gdzie w aucie, które ma fabrycznie PLA jest moduł PDC?greg75 pisze:jaras99 to jaki masz moduł sprawdzasz w Address 10: Park/Steer Assist
następna sprawa mam turka 2007r navi rns510 czujniki przód,tył+ asystent parkowania i chcę powiedzieć, że u mnie wystarczyło podmienić moduł PDC 1T0 919 475 na 1T0919475C oczywiście zmiana kodowania i wszystko gada jak należy
rozebrałem po tym jak nie znalazłem z tyłu, ale "nie zagłębiałem się".marcyb3 pisze:Nad bezpiecznikami znajduje się moduł .musisz rozebrać plastik pod kierownicą.
wystukane z mojego Siamsiunga