Touran przed liftem 2004-2005
- marnon
- Zaawansowany
- Auto:: Golf V variant
- Imię:: Marcin
- Podziękował: 5 razy
- Otrzymał podziękowań: 17 razy
mam pytanie...
czy w Polsce można kupić ładnego tourana w z początku produkcji do 25tyś zł?? pytam bo taki mam budżet i zastanawiam się czy w ogóle warto szukać tourana w tych pieniądzach... ulepów wiadomo masa na naszym rynku, na zachodzie będzie ciężko kupić coś ładnego za ok4500tyś euro. po cenach ciężko stwierdzić, z natury wiem że auta w okazyjnych cenach są mocno wątpliwe jeśli chodzi o stan i przebieg, może ktoś wie, widział jakiegoś sensownego tourana 1.9tdi godnego polecenia??
czy w Polsce można kupić ładnego tourana w z początku produkcji do 25tyś zł?? pytam bo taki mam budżet i zastanawiam się czy w ogóle warto szukać tourana w tych pieniądzach... ulepów wiadomo masa na naszym rynku, na zachodzie będzie ciężko kupić coś ładnego za ok4500tyś euro. po cenach ciężko stwierdzić, z natury wiem że auta w okazyjnych cenach są mocno wątpliwe jeśli chodzi o stan i przebieg, może ktoś wie, widział jakiegoś sensownego tourana 1.9tdi godnego polecenia??
-
fedajkin
- Początkujący
- Auto:: Touran
- Imię::
Skoro już w moim wątku napisałeś to ośmielę się odpowiedzieć coś z własnego doświadczenia.
Ja kupiłem w takiej cenie przyzwoitego Tourana 2005 r. z przebiegiem w granicach 240tys km. Nie był bity w sposób znaczący (te mniejsze stłuczki ciężko stwierdzić, jeśli ktoś zamiast malować np wymienia element). Także można trafić. 25 tyś. na ten rocznik to chyba średniorynkowa cena obecnie.
Ja kupiłem w takiej cenie przyzwoitego Tourana 2005 r. z przebiegiem w granicach 240tys km. Nie był bity w sposób znaczący (te mniejsze stłuczki ciężko stwierdzić, jeśli ktoś zamiast malować np wymienia element). Także można trafić. 25 tyś. na ten rocznik to chyba średniorynkowa cena obecnie.
- marnon
- Zaawansowany
- Auto:: Golf V variant
- Imię:: Marcin
- Podziękował: 5 razy
- Otrzymał podziękowań: 17 razy
jaką wersję kupiłeś? masz jakieś zdjęcia? auto było sprowadzone czy już zarejestrowane w kraju?fedajkin pisze:Skoro już w moim wątku napisałeś to ośmielę się odpowiedzieć coś z własnego doświadczenia.
-
fedajkin
- Początkujący
- Auto:: Touran
- Imię::
Dzięki! Jak na razie wymieniony rozrząd, filtry i płyny. Na początek przywitał mnie znikającym płynem chłodniczym, jednak na szczęście okazało się, że oba przewody były łatane i nie trzymał ciśnienia. Chociaż wycieków na pierwszy rzut oka nie było widać, więc można się domyślić jakie były najczarniejsze scenariusze.
Ciekawą przypadłość ma też jeden zamek do drzwi. Na początku nie działał w ogóle (nie zamykał) a po spryskaniu WD40 raz na dwie próby łapie
Ciekawą przypadłość ma też jeden zamek do drzwi. Na początku nie działał w ogóle (nie zamykał) a po spryskaniu WD40 raz na dwie próby łapie