Czy taka różnica może powodować takie objawy jeżeli tak to dlaczego nieraz jest dobrze, a nieraz się potrząsa jakby mu zimno było

Mój teżmarynarz75 pisze:Jak to dobrze że mój jest w tej drugiej połowie, nie kopcącej...![]()
Nie jest to żaden atak na Twoja osobę, tylko wymiana opinii i subiektywnych doświadczeń. A nie kopca diesle z DPFBlackleon pisze:Moim zdaniem nie ma diesla, ktory by nie kopcil przy max wcisnietym pedale gazu, ale widze atak na swoja osobe, wiec nie bede sie wymadrzal.
Może ktoś jeszcze coś podpowie?dzwonek17 pisze:Może jakieś inne uwagi bo to chyba jednak najdroższe rozwiązanie problemu a pompki mieszczą się w normie producenta.
Czy taka różnica może powodować takie objawy jeżeli tak to dlaczego nieraz jest dobrze, a nieraz się potrząsa jakby mu zimno było
przy poprzednim aucie tez miałem gościa który pracował w ASO Citroena i przy wymianie uszczelki pod głowicą nie wymienił uszczelniaczy zaworów bo w ASO nie wymieniali nigdy....dalej można się domyślać co się działo z olejemBlackleon pisze:Gosc kilkanascie lat pracowal w ASO VW, teraz ma swoj warsztat, wiec zakladam, ze cos tam wie.
Dzis wyjmuje wtryski i wioze do sprawdzenia. Ktos moze mi polecic dobry zakład w Warszawie?
...no i chyba racjaA-R-T-U-R pisze:przy poprzednim aucie tez miałem gościa który pracował w ASO Citroena i przy wymianie uszczelki pod głowicą nie wymienił uszczelniaczy zaworów bo w ASO nie wymieniali nigdy....dalej można się domyślać co się działo z olejemBlackleon pisze:Gosc kilkanascie lat pracowal w ASO VW, teraz ma swoj warsztat, wiec zakladam, ze cos tam wie.
Dzis wyjmuje wtryski i wioze do sprawdzenia. Ktos moze mi polecic dobry zakład w Warszawie?![]()
skoro masz szukać w Wawie jakiegoś zakładu to masz zaledwie 80 km do Łowicza po autostradzie a przynajmniej kolega zdiagnozuje Tobie auto jak należy...
Wygląda jakby były wytarte gniazda pompowtrysków.gawon99 pisze:Forumowicze pojawił się kolejny problem i nie wiem czy nie związany jest feralnym pompowtryskiem. A mianowicie są problemy z odpalaniem. Musze mu dodać trochę gazu i dopiero łapie bo tak to się dusi i nie chce załapać. Dopiero to dzisiaj się pojawiło. Co o tym myślicie z góry dziękuje